Bezoek ons energiepark

Zoals u wellicht heeft meegekregen heeft Huls Duurzame Energie in 2016 een energiepark geopend in Ratum. In het park laten wij de opwekking van energie uit zon, wind en water zien. Daarnaast maakt u kennis met snelle en eenvoudige besparingstechnieken, duurzame verwarmingstechnieken en duurzaam vervoer. Het park begon met 999 zonnepanelen maar het 1000ste paneel is destijds geopend door de wethouder duurzaamheid. De stroom van deze 1000 panelen gaat naar de lokale groene energie maatschappij, de AGEM (Achterhoekse Groene Energie Maatschappij).

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan ons Energiepark. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee en eventueel een drankje aan de “keukentafel” of “duurzame bar” en een kort ritje in de elektrische buggy’s.

Het park is op inschrijving/afspraak te bezoeken met een groep voor een informatieve maar zeker ook gezellige activiteit.

In het vakje ‘uw bericht’ kunt u het aantal personen opgeven en eventueel aangeven waar uw specifieke belangstelling tijdens het bezoek naar uit gaat.

Wij hopen u te mogen begroeten op ons Energiepark.

Bezoekadres: Scholtemaatweg 1, 7106 CT  Winterswijk Ratum

Contactformulier

U kunt hier uw wensen en/of vragen aangeven met betrekking tot een bezoek aan het energiepark. Graag horen wij met hoeveel personen u wilt komen.

Locatie; Energiepark Ratum