Op dit moment is het verhuur seizoen afgelopen. In het voorjaar van 2022 zullen de buggy’s weer beschikbaar zijn voor verhuur.

 • In 2 uur het buitengebied van Winterswijk verkennen met een elektrische buggy.
 • Vertrekpunt: Energiepark Ratum, Scholtemaatweg 1.
 • Maximaal 5 personen per buggy

 • Elk in te boeken tijdstip is één buggy! Wij beschikken over in totaal 3 buggy’s.

 • Wilt u twee buggy’s tegelijk huren? Boek dan 2 buggy’s in hetzelfde dagdeel!

 • Per dag worden er maximaal 5 ritten verhuurd (elke rit is één buggy), waarvan er 3 ’s ochtends rijden en 2 ’s middags.
 • Achteraf wordt afgestemd op welk tijdstip wij jullie verwachten.
 • Inclusief route van +- 30 km.
 • Alleen online in te boeken.
 • De bestuurder van de buggy is in bezit van een rijbewijs en is minimaal 25 jaar oud.
 • Picknick meenemen toegestaan.
 • Verhuur volgens onze huurvoorwaarden.

Bent u enthousiast?? Aarzel dan niet en reserveer meteen een buggy!

Voor meer informatie:
Email: hdebuggyverhuur@gmail.com
Telefoon: 0622774404

Reserveer buggy

De 5 minuten staan voor aankomstperiode. In deze periode verwachten wij jullie in het Energiepark.

Wild Kiek’n Safari

Op begeleide safari in een elektrische buggy door het Nationaal Landschap Winterswijk. Wat een grandioze manier om het gebied echt te leren kennen. Dit is pas een belevenis!

Wist je dat Winterswijk de hoogste reeëndichtheid in Nederland heeft? Maar ook andere dieren zoals hazen, fazanten en bijzondere vogels houden zich op het in het Nationaal Landschap. Tijdens deze excursie leer je van alles over het wild dat in ons gebied leeft en hoor je meer over de werkzaamheden van de Wildbeheer Eenheid.

Door het gebruik van de open, stille elektrische buggy’s van Huls Duurzame Energie wordt de natuur niet verstoord en is de kans groot om wild te spotten. De gids is een bevlogen expert op het gebied van wildbeheer en hij vertelt je over zijn werkzaamheden en alles wat hij weet over de omgeving, de planten en dieren van het Nationaal Landschap Winterswijk. En vragen staat natuurlijk vrij.  Wild Kiek’n duurt ongeveer 2 tot 3 uur en onderweg  wordt er getrakeerd op een hapje en drankje.

Tijdens de schemer en vlak voor zonsondergang zijn de dieren actiever en komen zij uit de bossen. De wildsafaris vinden dan ook plaats in de vroege avond en de vertrektijd is dus afhankelijk van de maand waarin je op pad gaat. Bij het reserveren hoor je hoe laat je verwacht wordt.

De safari’s vinden plaats op maandag- en vrijdagavond en gaan door bij minimaal 6 personen (minimaal 4 volwassenen). Er kunnen maximaal 11 personen deelnemen. Duitstalige gasten zijn van harte welkom, de gidsen spreken Duits.

Om goed uitgerust op pad te gaan is het verstandig om je voldoende warm aan te kleden. Ook is het handig om een verrekijker mee te nemen. Daarnaast is het verplicht om een mondkapje mee te nemen!

Aanmelden en betalen doe je bij VVV Inspiratiepunt Winterswijk aan het mevrouw Kuipers Rietbergplein 1. Vertrek – en eindpunt is bij Huls Duurzame Energie aan de Scholtemaatweg 1 in Ratum.

Voor meer informatie en reserveren, bekijk de pagina van de VVV Inspiratiepunt Winterswijk

Ben je ziek, verkouden of heb je koorts? Meld je dan af, we reserveren graag een andere datum voor je.

Wil je meer weten over Wild Kiek’n, neem dan contact op met de VVV via telefoonnummer 0543 -745090 of via mail info@vvvwinterswijk.nl

Prijs

Het tarief is € 25,- per persoon. Kinderen t/m 17 jaar betalen € 15 per persoon.

 

Wanneer

In het voorjaar van 2021 beginnen we weer met de eerste Safari’s.
Houd onze site en de site van 100% Winterswijk in de gaten!

Bezoek ons energiepark

 

Zoals u wellicht heeft meegekregen heeft Huls Duurzame Energie in 2016 een energiepark geopend in Ratum. In het park laten wij de opwekking van energie uit zon, wind en water zien. Daarnaast maakt u kennis met snelle en eenvoudige besparingstechnieken, duurzame verwarmingstechnieken en duurzaam vervoer. Het park begon met 999 zonnepanelen maar het 1000ste paneel is destijds geopend door de wethouder duurzaamheid. De stroom van deze 1000 panelen gaat naar de lokale groene energie maatschappij, de AGEM (Achterhoekse Groene Energie Maatschappij).

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan ons Energiepark. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee en eventueel een drankje aan de “keukentafel” of “duurzame bar” en een kort ritje in de elektrische buggy’s.

Arrangement en kosten: zie hierboven onder de prijzenlijst bij ‘bezoek park‘.

Het park is op inschrijving/afspraak te bezoeken met een groep voor een informatieve maar zeker ook gezellige activiteit.

In het vakje ‘uw bericht’ kunt u het aantal personen opgeven en eventueel aangeven waar uw specifieke belangstelling tijdens het bezoek naar uit gaat.

Wij hopen u te mogen begroeten op ons Energiepark.

Bezoekadres: Scholtemaatweg 1, 7106 CT  Winterswijk Ratum

 

Wij geloven in lokale duurzame energie opwekking, hier kunt u het beleven!

Bezoek ons Energiepark in Ratum!