Offerte op maat

Door op de button hieronder te klikken (‘Offerte aanvragen‘) kunt u uw vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Wij stellen u een paar korte vragen om een zo goed mogelijk eerste beeld van uw situatie te krijgen. Aan de hand van deze informatie stellen wij een eerste offerte op voor een complete zonne-installatie, dus inclusief de gehele montage en installatie in de meterkast. Bent u doe-het-zelver? Klik dan op de ‘Doe-het-zelf pakketen’ button en scroll naar beneden om onze complete pakketten speciaal voor doe-het-zelvers te bekijken.

Het stappenplan voor een offerte op maat tot en met de installatie ziet er ongeveer als volgt uit:

  1. U vraagt uw offerte aan via onderstaande link.
  2. Aan de hand van uw aanvraag stellen wij een eerste offerte op.
  3. Wij komen de situatie bij u thuis bekijken en nemen de offerte met u door.
  4. De offerte wordt indien nodig aangepast.
  5. U geeft akkoord en wij plannen samen een installatie datum in.
  6. Na installatie meldt u de zonne-installatie aan via www.energieleveren.nl, zodat uw energieleverancier de zonnestroom kan salderen.

Als extra optie bieden wij u de BTW-teruggaaf service aan voor €89,00 (incl. BTW). Dit is alleen mogelijk indien u (of uw partner) nog niet geregistreerd staat als ondernemer bij de Belastingdienst. Wilt u de BTW-teruggaaf liever zelf doen? Wij raden u in dat geval aan de website van de Belastingdienst goed door te nemen.

Woningsdagkorting!

Profiteer vanaf dinsdag 21 april t/m dinsdag 5 mei van Woningsdagkorting bij Huls Duurzame Energie. Deze korting op een complete zonne-installatie kan oplopen tot maar liefst €350! Klik hier voor de actievoorwaarden.