Dealer van AGEM

Huls Duurzame Energie is vanaf heden dealer van AGEM, de Achterhoekse Groene Energiemaatschappij. Dit maakt de cirkel rond:

1. Huls Duurzame Energie helpt u bij het besparen van energie met het geven van advies en door verkoop van led-verlichting.

2. Huls Duurzame Energie biedt u de middelen aan om uw eigen duurzame energie te produceren.

3. Als laatste mag Huls Duurzame Energie u namens AGEM nu ook échte Achterhoekse energie gaan aanbieden door ons dealerschap van het bedrijf.

 

Met dit dealerschap kunnen wij u volledig ontzorgen bij de overstap van uw huidige energieleverancier naar AGEM. Échte energie uit de Achterhoek van AGEM is zeker niet duur!

  • Bij ons kunt u, uiteraard vrijblijvend, een voorbeeldberekening laten maken van uw energierekening bij een overstap naar AGEM. Stuur bij interesse een mailtje met uw naam, adres en postcode naar agem@hulsduurzameenergie.nl. Wij zullen u dan z.s.m. een voorbeeldberekening toesturen.

AGEM

AGEM is opgericht vanuit de acht Achterhoekse gemeenten met als doelstelling: de Achterhoek in 2030 energieneutraal. Dat betekent dat zij evenveel energie (stroom en gas) produceren in de regio als we verbruiken. AGEM heeft behalve het ‘produceren’ van de (groene) energie in de Achterhoek twee andere belangrijke pijlers: ‘energiebesparing’ en ‘energielevering’. Bij AGEM kunt u dus écht groene stroom uit de Achterhoek geleverd krijgen! We organiseren het als Achterhoek met elkaar. Met AGEM houden we het persoonlijk en dichtbij.

met agem rgb 100 HDE met AGEM