Sylvania presenteert een bijzonder omvangrijk assortiment LED lampen en u kunt nu zelf heel eenvoudig bereken wat u kunt besparen op (uw huidige) verlichting

Van oudsher staat Sylvania bekend om zijn zeer diverse en complete aanbod lichtbronnen, in diverse technologieën en voor zeer uiteenlopende toepassingen. Ook bij de nieuwste LED ontwikkelingen is Sylvania present met diverse innovatieve producten.

Wij zijn dealer van Sylvania. Bij ons kunt u zeer voordelig LED-lampen verkrijgen. Wij bieden als extra service dat u de lampen eerst kunt proberen en zonodig kunt ruilen of retour doen. Voor meer info kunt u mailen naar led@hulsduurzameenergie.nl .

U kunt nu heel eenvoudig berekenen wat u kunt besparen op verlichting door onze nieuw ontwikkelde app te gebruiken. Samen met de energiebesparingscalculator in de HDE app loopt u een rondje door het huis. U voert uw huidige lampen in en krijgt direct een overzicht van de besparing, investering en terugverdientijd wanneer u de huidige lampen vervangt door LED lampen. Klik hiervoor op de volgende link: www.watledoe.nl.

 

Sylvania

 

 Alle soorten spot-verlichting in Led verkrijgbaar!

prod-led-spots

 

Retro Led-verlichting:

Filament Lamps_overview-E27-small