Nieuws

Wilt u ook échte Achterhoekse energie in 2018?

december 18th, 2017 | Thijs Huls | Tags:

Het is weer zover, we zijn in de laatste maand van het jaar en dat betekent dat mensen niet alleen massaal van bijvoorbeeld zorgverzekeraar switchen, maar vaak ook van energieleverancier. In onze regio zien we over het algemeen het beeld dat het grootste deel van de huishoudens nog altijd trouw bij Nuon haar energie afneemt. “Er komt al bijna 30 jaar lang stroom uit mijn stopcontact en gas door de leiding, waarom zou ik switchen van leverancier?” Hier volgen een paar redenen waarom overstappen wellicht interessant is voor u:

 

  1. Overstappen stelt weinig voor. Bijna elke energieleverancier biedt een overstapservice aan. Dit betekent eigenlijk dat u van begin tot eind ontzorgd wordt.
  2. Hoe groen is mijn energieleverancier? Dan gaat u naar de website van de Consumentenbond en ziet u dat de energieleverancier die u trouw blijft tot de laagste categorie, of te wel ‘vervuilers’, behoort. Is dat wellicht een reden voor een overstap? We willen toch allemaal een schone wereld achterlaten voor de komende generaties, waarbij de Achterhoekse natuur zo mooi blijft als ze is?
  3. Tot slot is de prijs voor velen een belangrijke factor. Vandaar dat een flink aantal van u binnenkort weer over websites als gaslicht.com struint, op zoek naar de goedkoopste energieleverancier. Daar is niks mis mee, er zijn gewoon leveranciers die u blijven lokken met hele hoge kortingen, maar houdt u wel even rekening met de reden die wij zojuist omschreven? Kies geen vervuiler, begin 2018 groen!

Wij van Huls Duurzame Energie zijn supporter van lokale groene energie en zijn trots op het feit dat wij dealer van de lokale Achterhoekse Groene Energiemaatschappij mogen zijn: AGEM. Daarnaast dragen wij als bedrijf graag bij aan het bereiken van de doelstelling Achterhoek energieneutraal in 2030. Als wij de drie hierboven genoemde redenen bij elkaar opsommen, is AGEM voor ons duidelijk keuze nummer 1. “Maar waar staat AGEM op de website van de Consumentenbond?” Goede vraag! Maar het antwoord is simpel. AGEM heeft namelijk (nog) geen eigen leveranciersvergunning. Zij zijn een aantal jaren terug de samenwerking met Anode aangegaan, met als voornaamste reden dat Anode AGEM de vrijheid geeft om een eigen Achterhoekse Klantenservice in te richten en eigen lokale Achterhoekse energie te verkopen, maar ook inkopen, zoals uit ons Energiepark Ratum. Op deze wijze kan AGEM zich het beste ontwikkelen tot een energiemaatschappij met eigen leveranciersvergunning, welke binnenstroomt op plaats 1 van de Consumentenbond-ranking met 100% groene Achterhoekse energie.

Wilt u vanaf 2018 ook échte Achterhoekse groene energie geleverd krijgen, o.a. uit ons zonnepark, én daarmee bijdragen aan een duurzame Achterhoek? Wij kunnen u vrijblijvend een voorstel sturen zodat u de overstap kunt overwegen. Het leuke is, AGEM valt vaak goedkoper uit dan de energieleverancier waar u al jaren trouw aan bent en van allerlei kortingen bij hebt opgebouwd. Vul ons contactformulier in via deze link en vink het vakje AGEM aan.

 

Ontvangt u liever direct via een van de Achterhoekse medewerkers van de klantenservice van AGEM een voorstel? Kijk dan even op de website, of bel direct met 0314 – 820 388.

You must be logged in to post a comment.