Het is een bijzondere tijd momenteel, waarin wij samen zoveel mogelijk thuis blijven om kwetsbaren om ons heen te beschermen en de druk op de zorg te beperken. Dit is de reden dat we de verjaardag van onze Koning dit jaar niet onder de noemer Kongings-, maar Woningsdag gaan vieren. Profiteert u al van zonne-energie op uw eigen dak? Met de huidige spaarrente op de bank en het feit dat paneelprijzen dusdanig zijn gedaald dat u een installatie in 5 tot 7 jaar heeft terugverdiend, durven wij wel te stellen dat dit momenteel een van de meest interessant investeringen is voor uw woning.

Liever géén (spaar)geld uitgeven, maar toch profiteren van een zonne-installatie? Vraag dan een zeer interessante en laagdrempelige lening aan bij uw gemeente via het Agem Energieloket. Doorgaans bespaart u meer op uw energierekening dan u aflost aan de lening.

Huls Duurzame Energie biedt u vanaf dinsdag 21 april t/m dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag) een korting aan op een complete zonne-installatie. Deze korting kan oplopen tot maar liefst €350! Hieronder vindt u de actievoorwaarden:

  • De korting is geldig op alle offerte aanvragen voor een complete zonne-installatie via onze website (klik hier) die tussen dinsdag 21 april 00:00 uur en dinsdag 5 mei 23:59 zijn ingediend.
  • De korting is éénmalig geldig op de uitgebrachte offerte. De korting vervalt zodra deze offerte is verlopen.
  • De korting geldt ook op onze complete pakketen voor doe-het-zelvers.
  • De korting kan wel gecombineerd worden met onze ‘Naoberkorting’.
  • De korting is niet te combineren met een personeelskorting.
  • De korting op een complete zonne-installatie betreft een vast bedrag (inclusief BTW) welke wordt berekend volgens onderstaande tabel:
Systeemvermogen (in Wp)Woningsdagkorting (in €, inclusief BTW)
0 – 2.500€75,-
2.501 – 5.000€150
5.001 – 7.500€225
7.501 – 10.000€300
> 10.000€350
Bepaling Woningsdagkorting (in €, incl. BTW) op basis van totaal vermogen van een aangeboden systeem (in Wp).