Gratis advies

Energieconsulent

Deskundig bespaaradvies op maat, toegankelijk en laagdrempelig!

Energieconsult

Hoe werkt het?

Een energieconsult

Wij introduceren onze nieuwe service: de energieconsulent! En dan denk je, wat houdt het in? We gaan het je uitleggen!

Vanuit de praktijk merken wij dat er veel behoefte is aan tips en tricks om het huis duurzamer te maken en meer energie te besparen. Het is namelijk niet altijd zo simpel als dat het lijkt. Besparen kan op veel verschillende manieren. Welke oplossing past het beste bij jouw situatie? En hoe zit dat dan met de financiering? Onze energieconsulent doorloopt samen met jou dit proces zodat jij thuis zoveel mogelijk kan besparen en opwekken!

Na het consult weet jij de antwoorden op de volgende vragen:

Wat kan mijn meterkast?

Hoe kan ik mijn huis duurzaam verwarmen?

Hoeveel energie kan ik zelf opwekken?

Wat kan ik nog besparen?

Eerlijk en persoonlijk

Advies

Onze energieconsulent komt bij je thuis. Doormiddel van een persoonlijk gesprek worden jouw wensen in kaart gebracht. Vervolgens lopen jullie samen een rondje door het huis. Waar kan er nog energie bespaard worden? En wat is hiervoor de beste oplossing?

Dit advies is heel breed en kan variëren van radiatorfolie tot beglazing, van verwarming tot verlichting en van zonnepanelen tot batterijen. Daarnaast kijken we ook naar (dynamische) energiecontracten die het beste aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

Jouw persoonlijke energieadvies

Natuurlijk denken wij mee over mogelijke financiering. Denk hierbij aan subsidies vanuit de overheid. Na het consult ontvang jij van ons een digitaal rapport met jouw persoonlijke energieadvies! Hiermee ben jij in staat om nog meer te verduurzamen. Hoe fijn is dat!

Onze energieconsulent kijkt daarnaast ook in jouw meterkast. Welke aansluiting heb je en wat is daarmee mogelijk op dit moment. Ben je bijvoorbeeld van plan om op inductie te koken? Een nieuwe airco? Of elektrisch rijden in de nabije toekomst? Je komt erachter of dit kan op je huidige aansluiting of dat je de meterkast moet laten uitbreiden.

We denken mee in het complete plaatje en nemen jouw toekomstplannen mee in ons advies. Een laagdrempelig en persoonlijke energieconsult waar je verder mee kan.

Wacht niet langer, profiteer van deskundig bespaaradvies!

Energieconsult