Gratis advies

Over ons

Duurzaamheid voor iedereen!

Huls Duurzame Energie

Méér dan zonnepanelen

Bij Huls Duurzame Energie gaan we verder dan zonnepanelen. Want met zonnepanelen alleen ben je er vaak niet. Naast het aanbieden en installeren van zonnesystemen doen we nog heel veel meer om verduurzamen voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken! In onze showroom aan de Schoolstraat kun je alle energiebesparende producten bekijken en eventueel testen. Daarnaast hebben we in ons Energiepark in Ratum allerlei oplossingen staan die laten zien op welke manieren je energie kan opwekken. Je komt erachter hoe leuk het allemaal is!

Energiebesparende producten

In onze showroom aan de Schoolstraat kun je de volgende producten bekijken en testen: infraroodpanelen, thuisbatterijen, laadpalen, LED-lampen en de energiebespaarbox die bestaat uit allerlei simpele producten als tochtstrips en douchetimers etc. Kom gerust langs!

Bekijk ook

Werken bij Huls Duurzame Energie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar nieuwe zonnepanelen monteurs! Lijkt dit je wat? Bekijk onze vacature!

Lees meer 

Buggy verhuur

Naast het laten zien van oplossingen voor energieopwekking starten er vanaf ons Energiepark ook de buggyverhuur routes! Met de tochten ga je met een elektrische buggy op pad! Meer weten? Bezoek dan onze buggyverhuur website!

Meer informatie 

Warning: Illegal string offset ’target’ in /home/hulsduurzameener/public_html/wp-content/themes/hulsduurzameenergie/blocks/block-blocks/content.php on line 46

Oplossingen voor energieopwekking

In het Energiepark zijn wij continu aan het innoveren op het gebied van duurzaamheid. Zo kun je onder anderen 1000 zonnepanelen, een grote windmolen (15m), een Airturb, een warmtepomp in de kolk en nog veel meer oplossingen bekijken in het Energiepark!

Wild Kiek’n Safari

Een begeleide Wild Kiek’n Safar in een elektrische buggy door het Nationaal Landschap Winterswijk. Tijdens deze excursie leer je van alles over het wild dat in ons gebied leeft en hoor je meer over de werkzaamheden van de Wildbeheer Eenheid. 

Meer informatie 

Oprichting

Zelf is Hans al vanaf zijn middelbare schooltijd, destijds de RSG Hamaland in Winterswijk, bezig met het begrip duurzame energie. Het heeft hem nooit losgelaten.
In 2010 kwam de stichting Wijwillenzon met een doorbraak op het gebied van zonnestroom. Voor Hans een extra reden om intensief met duurzame energie aan de slag te gaan.
De missie en visie van de stichting sluit precies aan op die van Hans. Met als kernboodschap “doen”. Er is al lang genoeg gewacht en gedacht. Daarnaast is Hans vooral een realist en geen fantast.

Wat bieden wij?

In ons Energiepark in Winterswijk Ratum kan iedereen ervaren hoe duurzame energie wordt opgewekt in de vorm van zon- wind- en waterenergie. Tevens beantwoorden wij dan graag al uw vragen. Vanaf 2017 zijn wij begonnen met het organiseren van de buggyverhuur met elektrische buggy’s. Via deze link kan je je aanmelden voor een bezoek aan ons park en informatie vinden over de buggyverhuur.

Wil je meer informatie aanvragen? Bezoek onze winkel aan de Schoolstraat 18 of neem gerust contact op.

Ontmoet onze toppers!

Team

Hans Huls

Directeur & Algemeen Adviseur

Thijs Huls

Accountmanager Zakelijk (en Novi)

Rick Hijink

Werkvoorbereiding & Planning

Ruben Overkamp

Accountmanager Particulier & Zakelijk

Sijmen Huls

Finance & Control – Planning

Ide Aarnink

Logistiek en Werkvoorbereiding

Jasper Braam

Adviseur Zonnepanelen

Anjo Meekes

Accountmanager Particulier

Anita Huls

Manager Buggyverhuur

Bart de Vries

Accountmanager Particulier

Egbert Meesterberends

(Elektro) Monteur

Paul Verbeek

Technisch Kwaliteitscontroleur

Douwe Hoekstra

Monteur

Jean-Pierre Falcones

Monteur

Melvin van Weerden

Monteur

Achmed Maduro

(Elektro) Monteur

Murtadha Al-Abboodi

Monteur

Sem Temming

Monteur

Valentijn Kas

(Elektro) Monteur

Marvin Ellis

Monteur

Joury Elshof

(Elektro) Monteur

Jeffrey Westerbrink

(Elektro) Monteur

Mergim Bricori

Monteur

Jorrit Tolkamp

Logistiek

Bram Spaen

Stagiair