Gratis advies

Airconditioning

Duurzaam koelen én verwarmen!

Waarom airconditioning?

Altijd een comfortabele temperatuur!

Met een airco kun je niet alleen koelen maar ook verwarmen! Dit zorgt er voor dat je ruimte altijd op de gewenste temperatuur is!

Duurzaam koelen & verwarmen!

Een airco is een mooie aanvulling bij zonnepanelen, zo kun je je overtollige stroom direct gebruiken om te koelen! Ook voor het (bij)verwarmen is een airco duurzaam, het rendement is namelijk 4x hoger dan een CV ketel!

Filtert de lucht in huis!

Onze airco’s zijn voorzien van een allergie filter die 99% van bacteriën verwijdert uit de lucht! Ook huisstofmijt en schimmels worden gefilterd!

Wij plaatsen de airco’s van

LG

Energieklasse A++

De seizoensgebonden efficiëntie kan wel oplopen tot 400%! Een airco kan dus 4x zo zuinig zijn als een CV ketel!

Allergiefilter die 99% van de bacteriën verwijdert

Verhoogt de luchtkwaliteit in huis. Filtert ook nare geuren uit de lucht!

Bediening via app of afstandsbediening

Bedienbaar op afstand via de LG ThinQ app, of gewoon met een afstandsbediening!

Zonnepanelen in combinatie

Met airconditioning

Zonnepanelen en een airconditioning zijn wat ons betreft de perfecte combinatie!

  1. Efficiëntere energiebenutting: Door je eigen opgewekte zonne-energie direct te gebruiken, maak je optimaal gebruik van je investering in zonnepanelen. Dit verhoogt de algehele efficiëntie van je energieverbruik en verkort de terugverdientijd van je zonnepanelen.
  2. Verminderde CO2-uitstoot: Het gebruik van zonne-energie voor je airco vermindert je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Dit leidt tot een lagere CO2-uitstoot en helpt bij het bestrijden van klimaatverandering.
  3. Verbeterd binnenklimaat: Een airco kan het binnenklimaat aanzienlijk verbeteren door een constante en aangename temperatuur te handhaven. Dit is vooral belangrijk tijdens hete dagen, wanneer de behoefte aan koeling het grootst is. Door zonne-energie te gebruiken, kun je je airco zorgeloos laten draaien zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten.
  4. Minder belastend voor het net: Het gebruik van zelf opgewekte zonne-energie voor je airco vermindert de belasting op het elektriciteitsnet, vooral tijdens piekuren. Dit kan bijdragen aan een stabieler en betrouwbaarder elektriciteitsnet.