Gratis advies

Willy Smit

Particulier project

Huls Duurzame Energie heeft een zonne-installatie geplaatst bij de nieuwbouwwoning van Willy Smit in Winterswijk. In de video gaan we in gesprek met Willy Smit over het verloop van het nieuwbouwproject en zijn ervaringen met Huls Duurzame Energie. 

De nieuwbouwwoning van Willy Smit is een houtbouwwoning volledig van CLT. Naast hout zijn er allerlei andere biobased materialen in verwerkt, zoals stro in de muren. Door het toepassen van een sedumdak zijn er mogelijkheden voor de opvang van regenwater ontstaan. De woning ademt een en al duurzaamheid en circulariteit uit. 

Door het gebruik van een bodem-water warmtepomp en het laden van een elektrische auto verbruikt de woning extra veel energie. Om deze reden heeft Willy ervoor gekozen om zonnepanelen te laten installeren, ook al zal niet alle energie die juist in de winter nodig is opgewekt kunnen worden met zonnepanelen. 

Er is een installatie geplaatst van 40 Jinko Tiger Pro 54HC395Wp Full Black panelen in combinatie met een Growatt Growatt MOD 10KTL 3-XH battery-ready omvormer. Dit geeft een totaal vermogen van 15.800 Wattpiek en een verwachte jaaropbrengst van ongeveer 13.000 kWh. De naam van de omvormer zegt het al, deze is klaar voor het plug-and-play aansluiten van een Growatt thuisbatterij en alles hiervoor is dan ook al voorbereid.

Bekijk de video hier!

De eigenschappen van dit particuliere project

Nieuwbouwwoning van Willy Smit

40

panelen

15800

(Wp) totale vermogen zonnepanelen

10

(kW) omvormervermogen

13000

(kWh) opbrengst per jaar

Vraag vrijblijvend

een particuliere offerte aan!