Gratis advies

Familie van Rijswijk

Particulier project

Familie van Rijswijk uit Winterswijk profiteert sinds kort ook van de zon op hun dak. Huls Duurzame Energie heeft hier namelijk een complete zonne-installatie geplaatst. In de video gaan we in gesprek met Jan Willem over het verloop van het project en zijn ervaringen met Huls Duurzame Energie. 

Jan Willem en zijn familie hebben voor zonnepanelen gekozen omdat ze al meerdere duurzame maatregelen aan hun huis hadden gemaakt en vonden dat zonnepanelen uiteindelijk ook daarbij pasten. Ze hadden al isolatie, HR++ glas en andere maatregelen genomen. Na het vergelijken van offertes en advies van een adviseur, kozen ze voor Huls Duurzame Energie. Hoewel Jan Willem momenteel nog niet geïnteresseerd is in een thuisbatterij, houdt hij de technologie wel in de gaten voor de toekomst. Ze gebruiken de bijgeleverde app om de prestaties van de zonnepanelen te volgen.

Er is een installatie geplaatst van 13 JA Solar Full Black panelen in combinatie met een Growatt MIN 4200 watt omvormer. Dit systeem wekt gemiddeld 13,36 kWh per dag op, en resulteert in een gemiddelde jaaropbrengst van 4876kWh. Sinds begin 2022 heeft het systeem op het hoogste punt een dagopbrengst van 30,5 kWh gehaald. Daarmee heeft dit systeem meer opgebracht dan we in eerste instantie hadden berekend.

Bekijk de video hier!

De eigenschappen van dit particuliere project

Familie van Rijswijk uit Winterswijk

13

panelen

4810

(Wp) totale vermogen zonnepanelen

4.2

(kW) omvormervermogen

4876

(kWh) opbrengst per jaar

Vraag vrijblijvend

een particuliere offerte aan!