Laadpaal voor thuis of op kantoor

Bent u op zoek naar een nieuwe laadpaal voor uw elektrische auto en vraagt u zich af wat de kosten hiervoor zijn? Vraag hieronder vrijblijvend onze prijzen aan!

Laadpaal thuis kantoor
laadpaal kantoor thuis

Waarom een eigen laadpaal?

Rijdt u elektrisch? Of bent u van plan dit in de nabije toekomst te gaan doen? Dan is een eigen laadpaal wel zo handig. Parkeren en de stekker eraan, zo eenvoudig kan het zijn! Een eigen laadpaal is altijd goedkoper dan gebruik te maken van een openbaar laadpunt. U hoeft ook nooit meer te wachten tot er een paal vrij is.

Als van u van kantoor of huis weggaat heeft u altijd een volle accu. Dat is toch veel handiger dan ’s avonds laat op zoek gaan naar een laadstation? Doordat u alleen de kosten betaald voor uw eigen stroom is een eigen laadpaal een stuk goedkoper. Met een eigen parkeerplek, garage of oprit is het meestal heel eenvoudig om een laadpaal te plaatsen.

In combinatie met zonnepalen op uw dak is dit de goedkoopste manier van de laden die er is!

Bij Huls Duurzame Energie geven wij u graag vrijblijvend advies over de beste laadpaal in uw situatie.

Wat kost een laadpaal?

Wat is nu de beste laadpaal en wat kost zoiets? Waarschijnlijk is dat de vraag die u zichzelf nu stelt. Dit hoeft niet per se de nieuwste te zien of de laadpaal met de meest uitgebreide functies. Thuis heeft u waarschijnlijk een andere laadpaal nodig dan op kantoor in verband met zakelijke kosten. 

Daarom hebben wij een top 3 gemaakt met de meestgebruikte laadpalen in de Achterhoek. Hieronder kunt u een globale prijs vinden. Voor een definitieve prijs kunt u altijd gratis advies bij ons aanvragen. Wij helpen u graag verder!

Wallbox Pulsar PLUS t/m 22kW: deze laadpaal is beschikbaar vanaf €900,- incl. BTW exclusief montage.
EVBox Elvi t/m 22kW: deze laadpaal is beschikbaar vanaf €1130,- incl. BTW exclusief montage.
Alfen Eve Single Pro-Line: deze laadpaal is beschikbaar vanaf €1440,- incl. BTW exclusief montage.

Waarom Huls Duurzame Energie?

Wij willen duurzaamheid graag voor iedereen beschikbaar maken. Daarnaast hebben wij veel ervaring in de Achterhoek met het verduurzamen van woningen en bedrijven: zonnepanelen, laadpalen, infraroodpanelen en de mogelijkheid tot een eigen energieopslag.

Om duurzaamheid daadwerkelijk toegankelijk te maken bieden wij onze hulp aan in een gratis adviesgesprek. Hiermee kijken we samen naar uw situatie en bespreken we alle mogelijkheden om uw woning/bedrijfspand nog duurzamer te maken!

  Gratis adviesgesprek

  Experts in duurzaamheid

  Achterhoekse nuchterheid

  Montage op locatie