Gratis advies

Onze Service

Persoonlijk en altijd in de buurt

Lokale service

Wij zijn een Achterhoeks familiebedrijf en daarom altijd bij jou in de buurt. In de basis bestaat onze service uit een persoonlijk aanbod dat past bij jouw situatie. Maar ook na installatie zullen wij je niet uit het oog verliezen. Wij monitoren je installatie op afstand en indien nodig voeren we service uit, bijvoorbeeld bij een storing van je omvormer. Ook helpen wij je in de toekomst graag bij het uitbreiden van je zonne-installatie, het plaatsen van een laadpaal en/of een thuisbatterij! Voor jou prettig, zo heb je alles onder één dak geregeld.

Hieronder vind je een overzicht van de service die wij bieden. Heb je een storing? Check dan vooral even de meest voorkomende storingen op onze speciale storingspagina. Lukt het niet om de storing zelf op te lossen met behulp van deze pagina? Vul dan het serviceformulier in.

Is er schade ontstaan aan jouw dak of woning tijdens- of na de installatie en montage van jouw zonne-installatie? Vul ons serviceformulier in, voeg een foto toe van de schade en omschrijf deze in het kort. Wij zullen aan ons toe te rekenen schade altijd netjes en op zijn Achterhoeks oplossen.

Onze service

Zonnebar Informatieavond

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heel begrijpelijk! Laat je tijdens onze Zonnebar op een laagdrempelige manier informeren over de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt. Elke maand organiseren wij deze gratis informatieavond.

Meer informatie 
zonnepanelen winterswijk

Energieconsult

Een verduurzamingsplan voor méér dan alleen zonnepanelen maken? Schakel onze energieconsulent in!

Meer informatie 

Storing in mijn installatie

Heb jij een zonne-installatie of energiesysteem (met bijv. thuisbatterij en/of laadpaal) aangeschaft bij Huls Duurzame Energie en werkt deze niet meer of geeft deze een storing aan? Check dan eerst deze pagina met de meest voorkomende problemen en wellicht kun je de storing zelf oplossen!

Storing oplossen 
Huls Duurzame Energie

Wifi-probleem: los het zelf op!

Zie jij geen opbrengst meer van jouw zonne-installatie in de Growatt of SolarEdge monitoringsapp of je telefoon, tablet of computer? Dan werkt de wifi verbinding niet meer! Bekijk hoe dit eenvoudig op te lossen is.

Probleem oplossen 

Combineer zonnepanelen met een laadpaal

Wil jij graag een zonne-installatie aanschaffen via ons en ga je binnenkort of over een tijdje ook nog eens elektrisch rijden? Goed bezig! Wist je dat wij ook jouw slimme thuislaadpaal kunnen leveren en installeren?

Meer informatie 

Toepassing 0%-btw voor zonnepanelen particulier

Vanaf 1 januari 2023 mogen wij 0% btw rekenen over zonne-installaties op woningen, kortom bij particuliere zonne-installaties.

Meer weten 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wil jij ook je eigen energie opwekken met zonnepanelen en meer grip krijgen op je eigen energierekening? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Aanvragen 

Storing? Of een andere
service vraag?

Vul ons serviceformulier in.