Gratis advies
Huls Duurzame Energie

Jeroen en Marleen

Particulier project

Jeroen en Marleen uit Winterswijk profiteren sinds kort ook van de zon op hun dak. Huls Duurzame Energie heeft hier namelijk een complete zonne-installatie geplaatst. In de video gaan we in gesprek met Jeroen en Marleen over het verloop van het project en hun ervaringen met Huls Duurzame Energie. 

Na 3 jaar in hun nieuwe huis te wonen vonden Jeroen en Marleen het tijd om serieus na te denken over zonnepanelen. Met de komst van een elektrische auto werd dit snel nog serieuzer. Jeroen en Marleen hebben hun zonnepanelen samen met de buurvrouw laten leggen. Dit betekent dat ze in aanmerking kwamen voor Noaberkorting!

Er is een installatie geplaatst van 12 Jinko Tiger Pro 54HC395Wp Full Black panelen in combinatie met een Growatt MOD 4000TL 3-X battery-ready omvormer. Dit geeft een totaal vermogen van 4740 Wattpiek en een verwachte jaaropbrengst van ongeveer 3900 kWh. De naam van de omvormer zegt het al, deze is klaar voor het plug-and-play aansluiten van een Growatt thuisbatterij en alles hiervoor is dan ook al voorbereid.

Bekijk de video hier!

De eigenschappen van dit particuliere project

Jeroen en Marleen uit Winterswijk

12

panelen

4740

(Wp) totale vermogen zonnepanelen

4

(kW) omvormervermogen

3900

(kWh) opbrengst per jaar

Vraag vrijblijvend

een particuliere offerte aan!