Gratis advies

Sessy

dé thuisbatterij met een Achterhoeks randje!

Waarom een thuisbatterij van Sessy?

Sessy is een Nederlands product met Achterhoeks randje!

De software voor slimme aansturing is gratis!

De Sessy is eenvoudig aan te sluiten op bestaande zonne-installaties!

Wij zijn dealer van de

Sessy thuisbatterij

Thuisbatterijen zijn de toekomst. In combinatie met zonnepanelen en eventueel een laadpaal, creëer jij je eigen slimme stroomnet in huis. Produceer jij overdag meer stroom met je zonnepanelen dan jij verbruikt? Sla deze overtollige stroom dan op in je thuisbatterij. ’s Avonds, wanneer de zon niet meer schijnt, kun jij de stroom weer uit de thuisbatterij halen. Zo word je nog onafhankelijker van jouw energieleverancier!

Wees niet bang dat je zelf druk wordt met het aansturen van je thuisbatterij. Sessy heeft drie modus bedacht die het gedrag van jouw Sessy thuisbatterij bepalen. Kies uit een van de onderstaande vier en alles gaat vanzelf!

Sessy

De vier modus

De nul modus

Ideaal voor vaste of flexibele contracten met een vast tarief. Hierbij slaat Sessy overdag je overtollige energie op en levert het ‘s avonds terug wanneer je zonnepanelen minder of geen energie leveren. Zo schijnt de zon klokje rond in jouw huis.

De dynamische modus

Aan de hand van de gegevens uit jouw aanvraag gaan wij een op maat gemaakte offerte maken passend bij jouw dak en energieverbruik. Hebben wij nog vragen? Dan nemen wij contact op!

NIEUW: De eco-modus

In de Eco-Modus zal Sessy automatisch beginnen met laden tijdens de goedkoopste uren. Zodra deze voordelige uren voorbij zijn, schakelt Sessy over naar Nul-op-de-meter, waarbij de opgeslagen energie exclusief voor jouw huishouden wordt gebruikt. Zo benut je altijd de meest voordelige en waarschijnlijk groenste energie.

De Open Modus

Voor de tech-liefhebbers onder ons! Via een API kan je Sessy zelf aansturen en uitlezen, ideaal om bijvoorbeeld te integreren in jou eigen domotica omgeving. Sessy integreerd out of the box met Home assistant en Homey.

De Sessy is

eenvoudig aan te sluiten

Heb je een omvormer op zolder, in de schuur of micro-omvormers op het dak? Dan kan Sessy op deze aansluiting geplaatst worden. Dit is de aanbevolen installatie methode. Sessy meet zo ook direct de productie van jouw panelen en kan deze data meenemen in de slimme regeling.

Heb je geen plek bij de huidige zonne-omvormer of heb je helemaal geen zonnepanelen? Dan is het uiteraard ook mogelijk om je Sessy thuisbatterij op een eigen groep te plaatsen. Is er nog geen groep aanwezig dan kunnen wij deze plaatsing verzorgen.

Sessy is schaalbaar!

Door slim de geïntegreerde omvormer aan te sturen is het op een 3 x 25A hoofdaansluiting mogelijk om het systeem tot 6 Sessy’s uit te breiden, 2 op elke fase. In tegenstelling tot andere systemen is de Sessy op elk moment uit te breiden, om mee te groeien met de energiebehoefte in de toekomst.

Specificaties

Benieuwd naar de specificaties van de Sessy thuisbatterij? Download dan de datasheet via onderstaande button.

Meer informatie over de Sessy thuisbatterij kun je vinden op de website van Sessy via de volgende link: Sessy Thuisbatterij – Home