Gratis advies
laadpaal winterswijk

Laadpalen
Winterswijk

Voor thuis en zakelijk

laadpalen winterswijk

Laad voordelig en snel.

Een laadpaal kopen voor thuis of jouw bedrijf?

Een laadpaal kopen in Winterswijk gaat samen met het aanschaffen van een elektrische auto. Het hebben van een eigen laadpunt biedt diverse voordelen, zoals altijd toegang tot je eigen oplaadpunt en voordeliger laden in vergelijking met openbare laadpunten. Vooral in combinatie met zonnepanelen kun je je elektrische auto opladen met je eigen zonne-energie, wat niet alleen duurzaam is maar ook kostenbesparend.

Wanneer je een laadpaal aanschaft in Winterswijk, is het belangrijk om aandacht te besteden aan verschillende aspecten. Denk aan de verzwaring van jouw meterkast, de installatie van de laadpaal en het kiezen van het juiste type laadpaal die bij jou past. Wij geven je graag advies bij de verschillende modellen.

laadpaal winterswijk

Altijd persoonlijk advies

Op basis van jouw gegevens stellen wij een op maat gemaakte offerte op, die perfect past bij jouw particuliere of zakelijke situatie. Overweeg je een laadpaal in Winterswijk te kopen, dan helpen wij jou graag verder met de juiste keuze.

Service en ondersteuning op afstand

Bij een storing in ons zonnepanelensysteem of als een zonnepaneel niet naar behoren werkt, kunnen wij de installatie direct op afstand uitlezen. Op die manier achterhalen en verhelpen we het probleem snel en efficiënt!

Méér dan laadpalen uit Winterswijk

Naast hoogwaardige laadpalen leveren wij tevens energiebesparende producten, batterijsystemen en complete zonne-installaties. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij dé expert in duurzame oplossingen. Overweeg je een laadpaal in Winterswijk te kopen? Vraag hier jouw vrijblijvende offerte aan.

Welke laadpaal kopen?

Alfen laadpaal

Alfen is met ruim 50 jaar ervaring in elektrotechniek een vooraanstaand Nederlands merk dat zich onderscheidt door technische innovatie. Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende speler en heeft deze expertise toegepast op de ontwikkeling van hoogwaardige laadsystemen voor zowel zakelijk als particulier gebruik. De Alfen laadpalen zijn erg betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Verreken kosten direct met je werkgever en gasten

Het unieke voordeel van de Alfen laadpaal is bovendien dat deze sim-lock vrij zijn. Dat betekent dat je vrij bent in de keuze van jouw aanbieder van het beheer en verrekening van de laadpaal. Dit in tegenstelling tot andere merken die ook de achterliggende software meeleveren, wat tot onnodig dure en lange abonnementen kan leiden. Wij werken hierin samen met onze partner Laadkompas en voorzien je graag van advies.

laadpalen winterswijk

Wallbox laadpaal

Wallox produceert sinds 2015 laadpalen. Als Spaans bedrijf, onderscheid het zich door geavanceerde technologie te combineren met eenvoudig gebruiksgemak. Deze laadpaal is geschikt voor thuis. De laadsnelheid is flexibel en heeft het oplaadpunt een vermogen van maximaal 22 kW, terwijl de laadstatus in één oogopslag duidelijk is. Met de Wallox laadpalen wordt de ervaring van elektrisch laden toegankelijk.

Laden met eigen zonne-energie

Eco-Smart, een ingebouwde slimme feature, maakt het laden met groene energie van zonnepanelen mogelijk (vereist load balancing). Ontworpen om de beste laadervaring te bieden en tegelijkertijd energiekosten te verminderen. Voor het gebruik van deze functie is een compatibele energiemeter nodig. Hierdoor is elke laadsessie gegarandeerd 100% groene stroom. De “Eco-stand” minimaliseert het gebruik van energie afkomstig van het reguliere net.

laadpaal winterswijk

Easee Lite laadpaal

De Eassee laadpaal is ontworpen met het oog op slim, compact en krachtig. Sinds 2018 streeft Easee ernaar de meest geavanceerde lader voor elektrische auto’s ter wereld te creëren.

Als jong Noors bedrijf blijven we voortdurend innoveren met innovatieve oplossingen voor het opladen van auto’s, en we garanderen een naadloze laadervaring voor de gebruiker.

Modern laadstation met nieuwe technologieën

De Easee Charge Lite laadpaal biedt geavanceerde technologie en gebruiksgemak. Flexibel inzetbaar, eenvoudige installatie in 1- of 3-fase meterkasten, compatibel met alle automodellen. Met een dynamisch laadvermogen van 1,3 kW tot 11 kW voor optimale flexibiliteit. Load Balancing technologie voorkomt overbelasting en conflicten met andere apparaten of zonnepanelen, automatisch het beschikbare vermogen regelend. De ideale keuze voor wie een laadpaal wil kopen en geavanceerd wil laden met maximale flexibiliteit.

laadpalen winterswijk

Gratis advies over laadpalen

Vul het onderstaande formulier in.

Veel gestelde vragen

Wat is een slimme laadpaal?

Een slimme laadpaal kan communiceren met jouw slimme meter. Op deze manier kun je de laadpaal slim aansturen door je auto bijvoorbeeld alleen op te laden wanneer de zon schijnt en je genoeg zonnestroom opwekt.

Meestal is er een bedrade verbinding tussen je slimme meter nodig om de ‘slimme laadpaalfunctie’ te gebruiken. Bij de laadpalen van Easee kunnen wij dit draadloos voor je regelen.

Tegenwoordig hebben omvormer fabrikanten Growatt en SolarEdge ook hun eigen type laadpalen en zelfs omvormers met een directe laadkabel. Zij sturen de eigen type laadpalen aan op basis van een (bedrade) verbinding met de omvormer.

Hoe snel kan ik thuis laden met een laadpaal?

Dat hangt van jouw stroomaansluiting in de meterkast af. Heb jij een krachtstroom aansluiting, of te wel een 3x25A aansluiting? Dan kun je een 11 kW laadpaal (16 Ampère) bij huis plaatsen. Daarmee kun je ongeveer 11 kW per uur laden, of te wel 11 kWh. Als je dan de simpele rekensom hanteert dat een gemiddelde elektrische auto zo’n 5 km kan rijden op 1 kWh, dan kun je dus ongeveer 55 km actieradius per uur opladen thuis.

Geen krachtstroom, maar wel een laadstekker voor in het ‘normale 230 Volt stopcontact’? Dan kun je meestal tussen de 2,0kW en 3,6kW laden. Dit betekent dat je tussen de 10 en 18 km actieradius per uur kunt opladen.