Over ons

Slide background

Over ons

Zelf ben ik al vanaf mijn middelbare schooltijd, destijds de RSG Hamaland in Winterswijk, bezig met het begrip duurzame energie. Het heeft mij nooit losgelaten.
In 2010 kwam de stichting Wijwillenzon met een doorbraak op het gebied van zonnestroom. Voor mij een extra reden om intensief met duurzame energie aan de slag te gaan.
De missie en visie van de stichting sluit precies aan op die van mij. Met als kernboodschap “doen”. Er is al lang genoeg gewacht en gedacht.
Daarnaast ben ik vooral een realist en geen fantast.

Wat bied ik?
In ons Energiepark/Infocentrum te Winterswijk Ratum kunt u ervaren hoe duurzame energie wordt opgewekt in de vorm van zon- wind- en waterenergie. Tevens beantwoord ik dan graag al uw vragen. Vanaf het voorjaar 2017 organiseren we Eco-tour tochten met elektrische buggy’s.
Via de link ‘Energiepark/Eco-tour tocht’ kunt u zich aanmelden voor een bezoek aan ons park en informatie vinden over de Eco-tour tochten.

Voor het opwekken van zonnestroom bied ik:
– Volledige Sets A kwaliteit zonnepanelen voor een zeer lage prijs, uit voorraad leverbaar.
– Goede garantievoorwaarden.
– Op het Energiepark kunt u zien hoe een zonnestroominstallatie werkt en geïnstalleerd moet worden en u kunt kijken welke het beste bij u past. U kunt hiervoor ook zelf bepaalde werkzaamheden uitvoeren.
-Voor het aansluiten op het stroomnet dient u een installateur in te schakelen. Dit kan vaak uw eigen installateur zijn. Ook zijn zij uiteraard welkom op het Energiepark om de installatie te bekijken. De set met 3 panelen kunt u zelf aansluiten.
-“Eerst onder het dak kijken, dan pas investeren op het dak”. Besparen is zonder comfortverlies de belangrijkste vorm van duurzaam en goedkoop energiegebruik. Een gemiddeld gezin kan hierdoor gemakkelijk met circa 3000 kWh per jaar uit! Gezinnen met een jaarlijks verbruik van 6000 kWh moeten echt eerst “onder het dak” kijken.
-In overleg met een bouw- en installatiebedrijf probeer ik nieuwe vormen te vinden voor het gemakkelijk en esthetisch installeren van zonnepanelen.

Voor informatie over alle (andere) vormen van energie-opwekking en -besparing nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons Energiepark (link ‘Energiepark/Eco-tour tocht’). Ook onder ‘Producten’ kunt u meer informatie vinden.
Voor vragen mag u ons altijd via de link ‘Contact’ mailen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

You must be logged in to post a comment.