Gratis advies

Infraroodpanelen

Ontdek de fijne warmte

Energiezuinige

Infraroodpanelen

Er zijn meerdere manieren om een woning te verwarmen, een daarvan is het verwarmen door middel van infraroodpanelen. Wij hebben een aantal jaar ervaring in het verwarmen met infraroodpanelen en denken graag met je mee binnen ons brede assortiment. Alle infraroodpanelen uit ons aanbod zijn te verbinden met een app en een thermostaat, waardoor meerdere panelen slim samen kunnen werken. Ook zijn er regels en tijdschema’s in te stellen.

Met de Eurom Smart App in handbereik, heb jij de ultieme controle over je warmtecomfort, ook op afstand. Zeker in combinatie met zonnepanelen (en eventueel een accupakket) is dit een zeer interessante manier van verwarmen.

De voordelen op een rij

Fijne warmte en een snelle opwarmtijd

In plaats van de omringende lucht direct te verwarmen, richt infraroodverwarming zich op het verwarmen van objecten en mensen. Hierdoor ontstaat een snelle, gelijkmatige warmte die als prettig wordt ervaren. Een infraroodpaneel warmt snel op en bereikt snel de gewenste temperatuur, waardoor je binnen korte tijd een comfortabele kantooromgeving kunt creëren. Daarnaast heb je geen last van droge lucht en ongewenste luchtstromingen.

Energiezuinige panelen

In vergelijking met andere verwarmingssystemen, zoals centrale verwarming of elektrische convectoren, resulteert het gebruik van infraroodverwarming in een lager energieverbruik. Deze verwarmingsmethode is efficiënter omdat het direct objecten en mensen verwarmt, zonder onnodig energie te besteden aan het opwarmen van de lucht. Bovendien is het mogelijk om infraroodverwarming te laten werken op groene stroom, bijvoorbeeld van zonnepanelen, wat leidt tot nog meer energiebesparing.

Eenvoudige installatie

Montage aan de muur, het plafond of simpelweg op de grond maakt dat infraroodpanelen ideaal voor kleine ruimtes. Er zijn verschillende types en stijlen beschikbaar voor verschillende ruimtes. Hierin denken wij graag met je mee.

Weinig onderhoud

In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen vereisen infrarood verwarmingspanelen vrijwel geen onderhoud. Door het ontbreken van bewegende delen die kunnen slijten of beschadigd raken, hebben ze een langdurige levensduur en vragen ze nauwelijks om onderhoud. Dit resulteert op de lange termijn in besparingen op zowel tijd als kosten voor onderhoud en reparaties.

Sterk betrouwbaar en krachtig!

Eurom

Sinds 2023 zijn wij partner van Eurom. Eurom is aanbieder van verschillende elektrische producten, waaronder permanente verwarming. De producten van Eurom zijn onderscheidend.

Door te blijven ontwikkelen en innoveren kan Eurom altijd actueel en up-to-date zijn. Zo bieden wij het meest relevante assortiment van infraroodverwarming aan en kunnen wij per situatie een degelijk advies geven. Hieronder is een kleine greep uit het assortiment van Eurom te zien.

Extra veilig

Hoge kwaliteit

Gebruiksvriendelijk

Slim aan te sturen samen met andere Eurom producten