Gratis advies
Zonnepanelen Varsseveld - Huls Duurzame Energie

Zonnepanelen
in Varsseveld

Persoonlijke service en advies op maat

Zonnepanelen Varsseveld - Huls Duurzame Energie

Start nu met kosten besparen op je energierekening!

Welkom bij Huls Duurzame Energie, jouw gids voor zonnepanelen in Varsseveld.

Wij leiden jou van begin tot eind naar maandelijks lagere energiekosten en duurzaamheid.

Klaar voor zonnepanelen thuis of voor je bedrijf? Ontvang persoonlijk advies en een gedetailleerde offerte om te zien wat mogelijk is.

Zonnepanelen Varsseveld - Huls Duurzame Energie
Zonnepanelen Varsseveld – Huls Duurzame Energie

Wat onze klanten zeggen

Timo Rouwenhorst
Timo Rouwenhorst
Circa 3 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen door Huls. Afgelopen week kwam ik erachter dat een kapje van een geleider af was (vermoedelijk door slecht weer). Ik vroeg of ik deze nog kon bestellen. Een dag later had ik een nieuw kapje in huis. Ze rekenen hier geen kosten voor. Leuke verassende service. Nog steeds veel gemak en een prima opbrengst van de zonnepanelen. Wil je een eerlijke partij voor zonnepanelen. Kies voor Huls. Overigens word er vriendelijk en adequaat gereageerd bij vragen. Ga zo door!
Scania Vabis
Scania Vabis
Enorm fijne ervaring met Huls Duurzame Energie. Levering volgens planning en perfecte uitleg en nazorg.
Manon H
Manon H
Super blij met onze zonnepanelen! We moesten een tijd wachten ivm de drukte, dit was ook netjes vermeld bij de offerte aanmaak. Maar de service is erg goed! Prettige en vriendelijke monteurs! Petje af voor het doorwerken met warmte en zon, zo op het dak. ☀️
Jur Vermie
Jur Vermie
Goed bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel. Het traject voorafgaand aan het plaatsen van onze zonne-installatie is voor ons helder en goed verlopen. Ook de installatie van de panelen en omvormer ging netjes, snel en vakkundig. Duidelijke communicatie en overleg over de kabelroute en er werd goed meegedacht over de aanpassing in onze groepenkast. Wij zijn zeer tevreden en raden huls dan ook absoluut aan!
Ria De Jongh
Ria De Jongh
Ik wacht op offerte voor zonnepanelen!
Kitty Nas
Kitty Nas
Zonnepanelen laten plaatsen hebben ze netjes gedaan Goed werk geleverdt
Cor Kevenaar
Cor Kevenaar
Wat een top service, van begind tot eind. goede begeleiding, en fijne monteurs, in een paar uur tijd alles werkend, en tip top opgeleverd. Ook bij vragen snel en duidelijk antwoord. ik zeg een aanrader van een bedrijf wat SERVICE met hoofdletters MAG schrijven
Google Gids Nederland
Google Gids Nederland
Mooi bedrijf dat duurzame producten levert, waar u jaren energie van krijgt.
Ronald Serné
Ronald Serné
Goede plek voor advies PV panelen en omvormers en voor een goede prijs.

Zonnepanelen op jouw dak, juist nu!

Slim besparen in Varsseveld

Overweeg je zonnepanelen in Varsseveld voor minder energiekosten? Bij elke fase biedt Huls Duurzame Energie persoonlijk advies, afgestemd op jou situatie. We bekijken de positie van jouw dak en je energieconsumptie.

Alles voor optimaal resultaat.

10 panelen kunnen jaarlijks tot wel €1050 in kosten besparen!

Maar er is meer dan zonnepanelen; ontdek onze thuisbatterijen en slimme laadpalen met ons. Ons ervaren team verzekert maximale rendement uit je investering.

Zonnepanelen Varsseveld - Huls Duurzame EnergieHoogwaardige Zonnepanelen

Elk paneel dat wij aanbieden is gecertificeerd en blinkt uit in zowel design als functionaliteit, verzekerd van topkwaliteit en geweldige prestaties.

Zonnepanelen Varsseveld - Huls Duurzame EnergieUitgebreide Garanties

Bij Huls bieden we uitgebreide garanties tot 25 jaar op onze producten en zelfs 30 jaar op de efficiëntie. Onze zonnepanelen behouden na 25 jaar tot wel 85% capaciteit, waarmee je investeert in duurzaamheid en je toekomst.

Zonnepanelen Varsseveld - Huls Duurzame EnergieSterke Partnerschappen

Dankzij onze voortdurende samenwerking met SolarNRG garanderen we niet alleen concurrerende prijzen en robuuste garanties, maar ook consistentie in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze leveringen, zelfs bij marktfluctuaties. Vertrouw op de duurzame en krachtige zonne-energieoplossingen van Huls, ondersteund door de expertise van SolarNRG.

Zonnepanelen Varsseveld - Huls Duurzame Energie

Jouw winst en onze betrouwbare expertise met Zonnepanelen in Varsseveld – start ook met besparen!

Persoonlijke schouw op maat in Varsseveld

Voor jouw woning in Varsseveld, gaan we een grondige inspectie uitvoeren. Met de garantie dat de zonnepanelen perfect passen bij jouw unieke omstandigheden.

Uitgebreide Garanties

Profiteer van onze uitgebreide garanties: minimaal 12 jaar op panelen en 10 jaar op omvormers, zodat u zorgeloos kunt genieten van jouw zonnepanelen in Varsseveld.

Direct en Persoonlijk contact

Onze experts staan altijd klaar om je direct te ondersteunen en te voorzien van persoonlijk advies, met de toegewijde service die je mag verwachten van jouw lokale zonnepanelen expert nabij Varsseveld.

Hoeveel ga jij besparen in Varsseveld?

Voorbeeld: Besparing met 10 Zonnepanelen

4

Terugverdientijd in jaar

3500

Opbrengst per jaar in kWh

1050

Besparing per jaar in €

1260

CO2-besparing per jaar in kg

Geniet van jaarlijkse
besparingen tot wel 50%!


Jaarlijks ±€1050

Zonnepanelen plus thuisbatterij: de perfecte combinatie!

Maak jouw huis in Varsseveld klaar voor de toekomst met zonnepanelen en een thuisbatterij. Gebruik de zonne-energie die je dak vangt voor je dagelijkse behoeften. En met een thuisbatterij? Je slaat alle extra opgewekte energie op, klaar voor gebruik wanneer jij het wilt. Zo maak je het meeste van je eigen energie, dag en nacht. Bereid je voor op een zelfvoorzienende toekomst en maximaliseer je energiebesparing!

Duurzaam advies voor een zonnige toekomst op jouw dak in Varsseveld

De salderingsregeling blijft voorlopig intact! Deze regeling gaat niet afgebouwd worden vanaf 2025 (zie: SolarMagazine). Dit nieuws brengt een welkome zekerheid met zich mee, maar bij Huls Duurzame Energie anticiperen we ook op mogelijke toekomstige wijzigingen in deze regeling. We geloven sterk in het maximaliseren van het gebruik van je eigen zonne-energie, direct bij de bron.

Daarom zijn onze zonne-installaties zo ontworpen dat ze naadloos integreren met een thuisbatterij, voorbereid op elke toekomstscenario. Met de trend dat energiebedrijven mogelijk kosten gaan aanrekenen voor het terugleveren van stroom, wordt de investering in een thuisbatterij nog aantrekkelijker. Zo zorgen we ervoor dat je optimaal gebruikmaakt van elke zonnestraal, vandaag en in de toekomst.

Controle over je besparing

Gemak via een app

Zonnepanelen Varsseveld - Huls Duurzame EnergieAltijd en Overal Inzicht

Met de speciaal ontwikkelde apps van Growatt en SolarEdge, heb je altijd direct toegang tot de details van je energieopwekking. Volg live je energieproductie, analyseer je besparingen per dag, maand of jaar, en krijg meer inzicht dan ooit tevoren in je energieverbruik maar vooral je besparingen!

Zonnepanelen Varsseveld - Huls Duurzame EnergieProbleemloze ondersteuning op afstand

Mocht er iets aan de hand zijn met je systeem, geen zorgen! Onze experts kunnen je zonnepanelen op afstand diagnosticeren en snel de nodige oplossingen bieden. Zo garanderen we continuïteit en zekerheid voor jouw energievoorziening in Varsseveld.

Zonnepanelen Varsseveld - Huls Duurzame Energie

De aanvraag

Hoe werkt het?

1. Start je aanvraag

Vul ons online formulier in om je persoonlijke offerte aan te vragen. Geheel vrijblijvend en zonder gedoe.

Klik en vraag jouw offerte aan!

2. Jouw offerte op maat

Op basis van de info die je ons geeft, stellen we een offerte samen die perfect aansluit bij jouw dak en energieverbruik. En mochten we meer willen weten, dan nemen we even contact met je op.

3. Inspectie bij je thuis

Met de offerte in de hand bezoeken we jouw huis in Varsseveld voor een gedetailleerde inspectie. We beoordelen de geschiktheid van je dak en bekijken de meterkast.

4. Goedkeuring offerte

Na ons bezoek bij jou thuis, kunnen we de offerte nog eenvoudig bijstellen als dat nodig is. Met jouw akkoord gaan we verder en plannen we de installatie. We informeren je tijdig over de installatiedatum. Let op: er geldt een wachttijd van minimaal 18 weken na goedkeuring.

5. Installatie & Besparen

Installatie: Zodra alle materialen beschikbaar zijn, installeert ons team de zonnepanelen en de omvormer bij jou thuis. Vragen tijdens de installatie? Onze monteurs staan voor je klaar.

Geniet van de Zon: Nu alles geïnstalleerd is, kun je beginnen met besparen!

Veel gestelde vragen

Is een thuisbatterij financieel aantrekkelijk?

Zolang de salderingsregeling er nog is, is een thuisbatterij financieel gezien niet heel aantrekkelijk in combinatie met zonnepanelen. De salderingsregeling zorgt er tot tenminste 2025 nog voor dat jij in de zomer je overproductie aan zonnestroom in het elektriciteitsnet van Liander mag stoppen, om dit er in de winter vervolgens weer ‘gratis’ uit te halen. Eigenlijk is het net van Liander dus jouw ‘gratis thuisbatterij’ op dit moment.

Zodra de salderingsregeling wordt afgebouwd, wordt een thuisbatterij interessanter. Je kunt dan namelijk in de zonnige periode (van maart tot ca. oktober) je eigen zonnestroom opslaan in je thuisbatterij en ’s avonds/’s nachts in huis gebruiken. Daarmee blijf je als ware achter de meter ‘salderen’. Helemaal onafhankelijk van het elektriciteitsnet worden en 100% salderen met een thuisbatterij gaat niet lukken. Daarvoor produceren zonnepanelen te weinig stroom in de herfst- en wintermaanden.

Indien je je systeem met thuisbatterij slim inricht, zou je kunnen handelen op de energiemarkt. Je hebt hiervoor wel een dynamisch energiecontract nodig, waarbij je een dag van tevoren de uurtarieven voor de volgende dag inzichtelijk krijgt. Daarop kun je je thuisbatterij dan eventueel slim aansturen, zodat deze bijvoorbeeld s’nachts op goedkope stroom wordt geladen welke je in de dure ochtenduren zelf gebruikt wanneer je zonnepanelen het nog niet doen. Wil je kunnen handelen met je thuisbatterij? Vraag ons naar de mogelijkheden in een gratis advies.

Kan ik met een thuisbatterij 100% zelfvoorzienend worden?

Nee, helaas niet. Een thuisbatterij kan stroom stroom maar heel tijdelijk opslaan. De gemiddelde thuisbatterij kan genoeg stroom opslaan voor ongeveer één dag in jouw huishouden. Heb je een zonne-installatie? Dan kun je je thuisbatterij tussen maart en oktober, de zonnige dagen, waarschijnlijk voldoende vol laden om in de avonden je eigen zonnestroom te gebruiken. Echter, in de winterdagen produceren je zonnepanelen waarschijnlijk te weinig stroom om de thuisbatterij voldoende te vullen. Op die momenten ben je dus nog gewoon afhankelijk van het elektriciteitsnet (Liander).

Zonder thuisbatterij verbruik je ongeveer 30-35% van je eigen zonne-energie direct achter de meter, in de koelkast, tv, wasmachine, etc. Combineer je jouw zonne-installatie met een thuisbatterij, dan kun je dit percentage ongeveer verdubbelen naar 65-70%. Kortom, je zult voor tenminste 30% afhankelijk blijven van het elektriciteitsnet van Liander.

Klopt het dat ik 0% BTW betaal voor zonnepanelen?

Jazeker, dat klopt! Per 1 januari 2023 mogen wij een 0% BTW-tarief toepassen op de factuur voor jouw zonne-installatie. Dit lage BTW-tarief geldt zowel op de materialen als de installatiekosten en zelfs op een eventuele aanpassing van de meterkast indien deze nodig is.

Ik wil graag een veldopstelling, leveren jullie dat ook?

Jazeker! Tijdens de bouw van onze eigen zonneweide in Winterswijk Ratum hebben wij een duurzame onderconstructie bedacht. Géén metalen onderconstructie van een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Maar een onderconstructie die bestaat uit gerecycled kunststof, verstevigd met lokaal hout uit het Woold. Deze gerecyclede kunststof veldopstelling hebben wij zelf ontworpen en heeft niet alleen een duurzame, maar ook een fraaie landschappelijke uitstraling die wat ons betreft heel mooi past in het Achterhoekse landschap.

Interesse in een veldopstelling van Huls Duurzame Energie? Vraag vrijblijvend een offerte aan en geef bij de opmerkingen aan dat je interesse hebt in een veldopstelling. Let op: vraag vroegtijdig bij jouw gemeente wat de eventuele (vergunnings)voorwaarden zijn voor het plaatsen van een veldopstelling.

Hoelang gaat een zonne-installatie mee?

In principe kunnen de zonnepanelen op je dak wel 30-40 jaar meegaan. Wel zullen de zonnepanelen op termijn minder gaan produceren. In de basis hebben alle zonnepanelen een vermogensgarantie van ongeveer 80-85% van het originele piekvermogen (in Wp) na 25 jaar. Heb je een zonnepaneel met een origineel vermogen van 400 Wp? Dan levert dit paneel na 25 jaar dus nog tenminste (80% * 400Wp =) 320 Wp aan vermogen op piekmomenten.

Omvormers hebben vaak een gemiddelde levensduur van 15 jaar, productgaranties liggen rond de 10-12 jaar. Feit dat omvormers minder lang meegaan dan zonnepanelen heeft puur te maken met het aantal ‘bewegende’ en ‘werkende’ onderdelen in een omvormer, dat natuurlijk vele malen groter is dan in een zonnepaneel. Echter, tegen de tijd dat de omvormer aan vervanging toe kan zijn heeft de zonne-installatie zich al lang terugverdiend.

Op het montagemateriaal zit standaard 20 jaar productgarantie en wij geven standaard 2 jaar garantie op de gehele installatie na montage.

Hebben mijn zonnepanelen in de winter en herfst wel een goed rendement?

Het eerlijke antwoord is: nee. In de wintermaanden zullen jouw zonnepanelen minder presteren, simpelweg om dat er minder zonuren zijn en het minder lang licht is. Hieronder in de grafiek geven wij indicatief weer hoeveel je zonnepanelen per maand opwekken ten opzicht van de jaaropbrengst. In de grafiek zie je dus dat de meeste productie plaats vindt tussen maart en oktober.

Veel mensen stellen ons de vraag: heeft het zin om extra zonnepanelen bij te leggen voor mijn warmtepomp? Zolang de salderingsregeling zou blijven gelden en je in de zomer ‘energie kunt opsparen’ voor de winter is het antwoord ja. Echter, omdat de saldering zeer waarschijnlijk wordt afgeschaft en je straks géén of minder energie kunt opsparen voor de winter heeft meer zonnepanelen leggen voor je warmtepomp niet veel zin. Dit zou namelijk gaan betekenen dat je in de zomer te veel produceert en tegen een lager energietarief teruglevert en in de winter dure energie in moet kopen om je warmtepomp te laten draaien.

Wat ga jij besparen in Varsseveld?

Zet de eerste stap met ons gratis, persoonlijk advies! Vraag nu je vrijblijvende offerte aan.

Start check