Huls Duurzame Energie heeft ruim 5 jaar ervaring in het realiseren van degelijke zonne-installaties, die zich zo snel mogelijk terugverdienen en vooral doen wat ze moeten doen: zonder problemen zolang mogelijk veel stroom produceren tegen een zeer lage prijs!

Wij werken samen met lokale installateurs om u zo laagdrempelig mogelijk goede kwaliteit duurzame energie aan te kunnen bieden. Zo kunnen wij u samen met de installateurs en sterke lokale service aanbieden. Om u in de snel veranderende markt van zonnepanelen altijd de nieuwste panelen en omvormers en het juiste montagemateriaal te kunnen leveren, werken wij al geruime tijd samen met SolarNRG. Dit bedrijf is sinds 2003 actief in de zonnepanelen branche met een vergelijkbare doelstelling als ons, het toegankelijk maken van zonne-energie voor iedereen! Wij leerden elkaar kennen dankzij de actie ‘Wij Willen Zon’ van Urgenda een aantal jaren terug, de doorbraak destijds van zonnepanelen in Nederland.

Zo hebben wij nu ook ruime ervaring met het SolarEdge systeem, in het geval u de panelen echt niet anders dan op een schaduwrijke plek kunt leggen een ideale oplossing. Er wordt vaak gedacht: “hoe meer Wp per paneel, hoe beter het paneel”. Dit is echter een fabel, bij ons gaat het om de prijs per Wp die u betaalt, om zonnepanelen zo toegankelijk mogelijk te maken.

Wij kunnen u o.a. de volgende merken zonnepanelen en omvormers aanbieden:

Zonnepanelen:

Omvormers:

Wilt u ook een offerte op maat? Klik hier en vul ons offerte formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.