Huls Duurzame Energie heeft ruim 5 jaar ervaring in het leveren van degelijke zonne-installaties, die zich zo snel mogelijk terugverdienen en vooral doen wat ze moeten doen: zonder problemen zolang mogelijk veel stroom maken tegen een zeer lage prijs!

Wij werken samen met lokale installateurs om u zo laagdrempelig mogelijk goede kwaliteit duurzame energie aan te kunnen bieden. Zo kunnen wij u samen met de installateurs en sterke lokale service aanbieden. Vanaf heden zijn wij dealer van SolarNRG, om u in de snel veranderende markt van zonnepanelen altijd de nieuwste panelen en omvormers en het juiste montagemateriaal te kunnen leveren. 

Zo kunnen wij u nu ook het SolarEdge systeem leveren, in het geval u de panelen echt niet anders dan op een schaduwrijke plek kunt leggen. Echter wordt er vaak gedacht “hoe meer Wp per paneel, hoe beter het paneel”. Dit is echter een fabel, bij ons gaat het om de prijs per Wp die u betaald, om zonnepanelen zo toegankelijk mogelijk te maken.

Wij kunnen u o.a. de volgende merken zonnepanelen en omvormers aanbieden:

Zonnepanelen:

Omvormers:

Wilt u ook een offerte op maat!? Bel of mail ons direct, of vul ons contactformulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.