Zonnepanelen

Heeft u ook veel last van de stijgende energieprijzen en bent u aan het kijken naar zonnepanelen? Dan bent u bij Huls Duurzame Energie uit Winterswijk aan het juiste adres! Wij kunnen u adviseren in het kiezen van de juiste zonnepanelen en u meer vertellen over de aantrekkelijke financiële regelingen. Samen met onze ervaren monteurs zorgen we ervoor dat u kunt profiteren van zonne-energie in uw eigen huis.

Wij hebben eigen legteams om u zo laagdrempelig mogelijk goede kwaliteit duurzame energie aan te kunnen bieden. Het is namelijk onze doelstelling om zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen. Met onze zonnepanelen kunt u zonder problemen zolang mogelijk veel stroom produceren tegen een lage prijs!

  • Lokale service
  • Persoonlijk contact
  • Beste kwaliteit zonnepanelen
  • Inclusief monitoring en garantie
  • Vrijblijvend een op maat gemaakte offerte!
DSC_7374

Doe het zelf

Speciaal voor doe-het-zelvers hebben wij pakketten samengesteld voor complete zelf-installatie. Productgaranties blijven hetzelfde! Plaatsing en installatie is voor eigen risico.

Naoberkorting

Willen de buren ook zonnepanelen? Als u tegelijkertijd met uw buren zonnepanelen laat installeren krijgen jullie beide korting!

U kunt direct contact opnemen voor meer informatie.

Eigen veldopstelling

Naast het leggen van zonnepanelen op een schuin of plat dak, is het ook mogelijk om uw zonnepanelen te leggen als veldopstelling. Bij een veldopstelling worden de zonnepanelen geplaatst op een onderconstructie van gerecycled kunststof. Deze onderconstructie heeft Hans Huls 2017 bedacht en samen met lokale vakmensen ontwikkeld.

In het zonnepark in Ratum, Winterswijk, staan er 999 zonnepanelen op deze onderconstructie. Op de foto kunt u zien hoe een veldopstelling van ons er uit ziet.

foto zonnepark