Zonnepanelen

Huls Duurzame Energie heeft ruim 8 jaar ervaring in het realiseren van degelijke zonne-installaties, die zich zo snel mogelijk terugverdienen en vooral doen wat ze moeten doen: zonder problemen zolang mogelijk veel stroom produceren tegen een zeer lage prijs!

Wij hebben eigen legteams om u zo laagdrempelig mogelijk goede kwaliteit duurzame energie aan te kunnen bieden. Om u in de snel veranderende markt van zonnepanelen altijd de nieuwste panelen en omvormers en het juiste montagemateriaal te kunnen leveren, werken wij al geruime tijd samen met SolarNRG. Dit bedrijf is sinds 2003 actief in de zonnepanelen branche met een vergelijkbare doelstelling als ons, het toegankelijk maken van zonne-energie voor iedereen! Wij leerden elkaar kennen dankzij de actie ‘Wij Willen Zon’ van Urgenda een aantal jaren terug, de doorbraak destijds van zonnepanelen in Nederland.

  • Lokale service
  • Beste kwaliteit zonnepanelen
  • Vrijblijvend een op maat gemaakte offerte!

Doe het zelf

Wij juichen zelfwerkzaamheid toe en hebben eventueel een coach beschikbaar om u daarin te ondersteunen.

Speciaal voor doe-het-zelvers hebben wij pakketten samengesteld voor complete zelf-installatie. Zie de prijzen voor deze pakketten onderaan deze pagina. Productgaranties blijven hetzelfde! Plaatsing en installatie is voor eigen risico.

Naoberkorting

Willen de buren ook zonnepanelen? Als u tegelijkertijd met uw buren zonnepanelen laat installeren krijgen jullie beide korting!

DSC_7374

Veldopstelling

Naast het leggen van zonnepanelen op een schuin of plat dak, is het ook mogelijk om uw zonnepanelen te leggen als veldopstelling. Bij een veldopstelling worden de zonnepanelen geplaatst op een onderconstructie van gerecycled kunststof. Deze onderconstructie heeft Hans Huls 2017 bedacht en samen met lokale vakmensen ontwikkeld.

In het zonnepark in Ratum, Winterswijk, staan er 999 zonnepanelen op deze onderconstructie. Op de foto kunt u zien hoe een veldopstelling van ons er uit ziet.

DSC_7366

Offerte op maat en Doe-het-zelf pakketten

 

Door op de button hieronder te klikken (‘Offerte aanvragen‘) kunt u uw vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Wij stellen u een paar korte vragen om een zo goed mogelijk eerste beeld van uw situatie te krijgen. Aan de hand van deze informatie stellen wij een eerste offerte op voor een complete zonne-installatie, dus inclusief de gehele montage en installatie in de meterkast. Bent u doe-het-zelver? Klik dan op de ‘Doe-het-zelf pakketen’ button en scroll naar beneden om onze complete pakketten speciaal voor doe-het-zelvers te bekijken.

Het stappenplan voor een offerte op maat tot en met de installatie ziet er ongeveer als volgt uit:

  1. U vraagt uw offerte aan via onderstaande link.
  2. Aan de hand van uw aanvraag stellen wij een eerste offerte op.
  3. Wij komen de situatie bij u thuis bekijken en nemen de offerte met u door.
  4. De offerte wordt indien nodig aangepast.
  5. U geeft akkoord en wij plannen samen een installatie datum in.
  6. Na installatie meldt u de zonne-installatie aan via www.energieleveren.nl, zodat uw energieleverancier de zonnestroom kan salderen.

Als extra optie bieden wij u de BTW-teruggaaf service aan voor €89,00 (incl. BTW). Dit is alleen mogelijk indien u (of uw partner) nog niet geregistreerd staat als ondernemer bij de Belastingdienst. Wilt u de BTW-teruggaaf liever zelf doen? Wij raden u in dat geval aan de website van de Belastingdienst goed door te nemen.