Zonnepanelen

Huls Duurzame Energie heeft ruim 8 jaar ervaring in het realiseren van degelijke zonne-installaties, die zich zo snel mogelijk terugverdienen en vooral doen wat ze moeten doen: zonder problemen zolang mogelijk veel stroom produceren tegen een zeer lage prijs!

Wij hebben eigen legteams om u zo laagdrempelig mogelijk goede kwaliteit duurzame energie aan te kunnen bieden. Om u in de snel veranderende markt van zonnepanelen altijd de nieuwste panelen en omvormers en het juiste montagemateriaal te kunnen leveren, werken wij al geruime tijd samen met SolarNRG. Dit bedrijf is sinds 2003 actief in de zonnepanelen branche met een vergelijkbare doelstelling als ons, het toegankelijk maken van zonne-energie voor iedereen! Wij leerden elkaar kennen dankzij de actie ‘Wij Willen Zon’ van Urgenda een aantal jaren terug, de doorbraak destijds van zonnepanelen in Nederland.

  • Lokale service
  • Beste kwaliteit zonnepanelen
  • Vrijblijvend een op maat gemaakte offerte!

Doe het zelf

We juichen zelfwerkzaamheid toe en hebben eventueel een coach beschikbaar om u daarin te ondersteunen.

Garantie blijven hetzelfde!

Naoberkorting

Willen de buren ook zonnepanelen? Als u tegelijkertijd met uw buren zonnepanelen laat installeren krijgen jullie beide korting!

DSC_7374

Veldopstelling

Naast het leggen van zonnepanelen op een schuin of plat dak, is het ook mogelijk om uw zonnepanelen te leggen als veldopstelling. Bij een veldopstelling worden de zonnepanelen geplaatst op een onderconstructie van gerecycled kunststof. Deze onderconstructie heeft Hans Huls 2017 bedacht en samen met lokale vakmensen ontwikkeld.

In het zonnepark in Ratum, Winterswijk, staan er 999 zonnepanelen op deze onderconstructie. Op de foto kunt u zien hoe een veldopstelling van ons er uit ziet.

DSC_7366

Complete pakketten

Ga met de muis over de panelen of klik op de panelen om de details te bekijken!

Sets van 8 panelen

Sets van 10 panelen

Sets van 12 panelen

Sets van 14 panelen

Sets van 16 panelen

Sets van 18 panelen

Sets van 20 panelen